lunes, 28 de noviembre de 2011

Les coses s'expliquen Maria...

Fa uns 9 mesos la Maria Roca va marxar a Pamplona, des d'aquell momet les suspites començaven a surgir a algunes ments trempaires. La pregunta que tots ens plantejàvem era: Perquè marxa la Maria? 
Ella deia que era per estudiar però en el fons es va muntar un pis amb noies que l'ajudaven.... estareu pensant: A què l'ajuden?

La resposta és clara i avui al grup Blackberry ha quedat molt clar! La Maria es va quedar embaraçada d'un jove Navarrenc, Navarrí o Navarrencià, com li vulgueu dir. El cas és que va marxar a Pamplona deixant de banda els estudis, la feina (almenys això ha sigut bo per un trempaire), i el més fort, deixant de banda als TDCP. Tot això perque li feia vergonya dir que tenia que donar a llum.

L'Intertremp (Policia Trempaire) ha investigat el cas i l'ha dut als tribunals on el nostre jutge Cigoña l'està estudiant per veure quina pena es pot atribuïr a aquest delicte.

Les imatges del cas estàn prohibides a la xarxa, és per això que no les tenim, si voleu veure un detall el trobreu a l'apartat d'imatges del grup BB

No hay comentarios:

Publicar un comentario