martes, 10 de enero de 2012

Aquest cop si Edu

L'Edu és el que tenim disfressat.

Dos cops ha intentat l'Edu Gil de Sola entrar a l'exèrcit, els tests no li van anat massa bé, però avui te la oportunitat d'entrar a un àmbit on no és l'únic trempraire que hi ha. Avui l'Edu te les proves per entrar al Barceloní Stick, un equip de Hockey sobre gespa de la ciutat Condal. Des del meu punt de vista i com a jugador de hockey crec que ho te tot de cara per entrar a l'equip.

Futbol, Rugby,... molts esports ha provat l'Edu i aquest cop se'l veu motivat, diu que ha trobat l'esport que el farà feliç i n'estic convençut de que si. Veuràs que el hockey no només és un esport com per exemple el futbol, formar part d'un equip de hockey és formar part d'una família, una família que et defensarà allà on vagis. Sempre expliques històries de militars i de com s'ajuden entre ells els companys de promoció, et puc assegurar que el hockey et dona la mateixa sensació. El hockey és un esport familiar i amateur, això implica un amor per l'esport i pels colors que llueixes. Si no estimes el que fas no arribaràs mai a l'objectiu que et proposes i això s'aplica a la vida real.

Com a consell et puc dir una sola cosa: Estima el hockey com si fos part de la teva vida, que formi part de tu, que el dia que no tinguis hockey tinguis un buit dins teu que et digui "necessito jugar". I per sobre de tot això, estima el teu club, estima els colors i espero d'aquí un temps poder marcar-te gols a la Princess Hockey Lliga.

MOLTA SORT EDU!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario